skin rejuvination - Erbium yag

Metoden bygger på att man förångar det yttersta hudlagret med laser.


Den gamla huden ersätts med ny och fräsch hud. Detta är en utmärkt metod för att reducera rynkor, mindre ärr samt fräscha upp huden i största allmänhet och bli av med gamla solskador.


Antalet som gäller vid hudföryngring med laser, rekommenderas en behandlingsserie på 4-6 behandlingar med 3-4 veckors intervall för ett gott och långvarigt resultat.

Räkna med minst 1 veckas rekonvalescens efter utförd behandling.


Därefter som underhållsbehandling cirka var tredje månad.


Efter utförd behandling är det vanligt att uppleva en brännande och svidande känsla med rodnad mild till måttlig grad. Som en kraftig solbränna.

Detta lägger sig vanligtvis mer och mer inom första 3 dagarna. Efter några dagar börjar den gamla huden att lossna och flagnar av. Detta kan upplevas som besvärande, men detta är övergående och nödvändig process för hudens återbyggnad till frisk och ny hud.

Det kan även uppstå mindre sår och dem sårskorpor som bildas är det viktigt att låta vara. Huden måste läka ifred för att minimera risk för ärrvävnad eller infektion. Efter att sårskorpor har lossnat, är det också vanligt att det berörda området är lite röd under en längre tid. Det kommer att bli ljusare med tiden. Därför också viktigt att skydda berört område från exponering av solljus tills det röda lagt sig helt för att undvika solskador samt hyperpigmentering.

Badda endast med Klorhexidin/sårspray med koksaltlösning på behandlat område morgon och kväll tills huden är läkt.

Återigen exponera ej området för direkt solljus ute eller från fönster dem första 3 dagarna. Använd Spf minst 30 i minst 6 månader efter behandlingstillfället för att minska risken för hyperpigmentering och solskador.

Byt sängkläder för att minska infektionsrisk.


Rekommenderas ej för gravida eller ammande!

Ej för personer som använder läkemedel som ger ljusöverkänslighet!

Rekommenderas ej för personer som har Herpesinfektion, hjärtproblem, solbränd hud, Hepatit, permanent fillers, diabetes, epilepsi, har/ haft hudcancer, överkänslig hud/ keloid (en typ av ärr som kan uppkomma vid vävnadsskada), hormonförändringar, allergier, hudsjukdomar, drog eller alkoholpåverkade och om man använder mediciner t.ex. blodförtunnande medel eller som ger ljusöverkänslighet.


18 års gräns!


I priset ingår alltid återbesök, rengöring, bedövning och eftervårdande hudvårdskur med serum, dagkräm och SPF 50 direkt efter behandling.


Med fokus på närproducerad hudvård, värnar om att skapa en hållbarhet inom både miljö, råvaror och med en formula som är 100 % ekologisk och utan onödiga tillsatser.

Är dermatologiskt godkänd.

Passar alla hudtyper!


OBS! VIKTIG INFORMATION!

Som ny kund eller om det är minst 6 månader sedan som du besökte Sabinas Laser.

Ska ett besök för konsultation alltid bokas innan din behandling. Bokar du därefter tid för behandling under konsultationen, dras 20 % på första behandlingen. Detta gäller endast singelbehandlingar och ej kurbehandlingar/paketpriser!

6 månaders garanti ingår på all estetisk hudvård.


Eventuella hudförändringar rekommenderas att utredas av läkare innan du genomgår behandling.

Copyright Svenska Laseragenturen