Vem är jag?

Hej allesammans!


Jag heter Sabina Holmberg och driver Sabinas Laser sedan snart 2 år tillbaka.


Är certifierad laserterapeut, diplomerad massör och Independent Forever Business Owner.


Sedan jag kom i kontakt med laser, har mitt liv förändrat sig markant från när jag fick min första egna behandling med medicinsk laser.


Jag lider av bland annat fibromyalgi och många andra som lider av samma sjukdom liksom andra med olika smärttillstånd. Vet hur enormt mycket kraft och energi en sådan sjukdom kan ta och hur mycket man söker efter lindring.


Jag fann under mitt sökande, medicinsk laser. Efter min första session behandlingar var jag mer smärtfri och piggare än vad jag varit på flera år. Jag har heller aldrig fått tillbaka mina värsta smärtskov vilket är en av dem största vinsterna av min laser-resa.


Lasern gav mig mitt liv tillbaka och där och då väcktes min passion att hjälpa andra genom att främja för livkvalité, förebyggande åtgärder och lindring. I bästa fall även behandla grundorsaken till besvären.


På vägen har jag även vidareutbildat mig till massör och erbjuder också alternativ aromamassage.

Har alltid haft ett livsmotto att alltid sticka ut från mängden och gå min egen väg. Vilket jag fortsätter göra så länge jag lever!


Utöver det har jag även gett mig in i Forever Living branschen och är stolt återförsäljare av deras fantastiska produkter vilket influerar mina behandlingar i stora drag och som många av er kommer att få testa på under er tid hos mig.


Ni kommer märka att vi på Aloe Vera Hälsocenter, där jag håller till, att vi är familjära och varma personligheter att ha att göra med. Ni kommer alla känna er som hemma och varmt välkomnade!


Så hoppas vi ses!

Stor kram