Vem är jag?

Hej allesammans!


Jag heter Sabina Holmberg och driver Sabinas Laser sedan 2016.


Är utbildad certifierad laserterapeut och diplomerad massör!


Sedan jag kom i kontakt med laser, har mitt liv förändrat sig markant från när jag fick min första egna behandling med medicinsk laser.


Att just jag kom i kontakt med medicinsk laser som skulle komma att bli kärnpunkten till att Sabinas Laser kom till liv. Beror på att jag lider av svår kronisk smärtproblematik i grunden och många andra som lider av likartad problematik. Vet hur enormt mycket kraft och energi en sådan sjukdom kan ta och hur mycket man söker efter lindring.


Jag fann under mitt sökande, medicinsk laser. Efter min första session behandlingar var jag mer smärtfri och piggare än vad jag varit på flera år. Jag har heller aldrig fått tillbaka mina värsta smärtskov vilket är en av dem största vinsterna av min laser-resa.


Lasern gav mig mitt liv tillbaka och där och då väcktes min passion att hjälpa andra genom att främja för livskvalité, förebyggande åtgärder och lindring. I bästa fall även behandla grundorsaken till besvären.


På vägen som egenföretagare, har jag även vidareutbildat mig till massör och erbjuder också alternativ aromamassage, klassisk regndroppsmassage, hårspabehandling, hudvård och nytillkomna pressoterapi/thermotherapy (finns mer information under fliken "Behandlingar").


Har alltid haft ett livsmotto att gå min egen väg, men med en stor portion av sunt förnuft med beslut tagna med bra magkänsla, jordnär och familjär omtanke till alla er som jag än må möta. Vilket jag fortsätter göra så länge jag lever!


Så hoppas vi ses!

Stor kram// Sabina